22 Μαΐ 2014

Στο σπίτι του κρεμασμένου…

Ένας συνεργάτης του κυρίου Μπαλτάκου, κάποιος κύριος ονόματι Σαμαράς, κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ ότι κλείνει το μάτι στη Χρυσή Αυγή. Άλλοι συνεργάτες του κυρίου Μπαλτάκου, κάποιος κύριος ονόματι Βορίδης και κάποιος άλλος κύριος ονόματι Κεδίκογλου, τα λένε ακόμη πιο χοντρά. Ο μεν πρώτος αποδίδει στον ΣΥΡΙΖΑ «καιροσκοπισμό, υποκρισία και απελπισία» (λόγος… τσεκουράτος). Ο δε δεύτερος ομιλεί για «ναζί-Αριστερά» (ίσως για τη σύγχυσή του να φταίει ότι στο Παρίσι που «σπούδαζε», ταυτόχρονα υπηρετούσε και τη… στρατιωτική θητεία του, οπότε δεν πρόλαβε να μάθει τη διαφορά). Σοβαρά τώρα:

Ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, ανεξάρτητα από το τι ψήφισε ο κάθε πολίτης. Χωρίς βέβαια να χαϊδεύει επικίνδυνες και αδιέξοδες επιλογές τύπου Χρυσής Αυγής – το αντίθετο, καλεί επίμονα όσους τις έκαναν στο παρελθόν, να αλλάξουν τώρα ρότα και να συνταχθούν στον αγώνα για την ανατροπή του καθεστώτος αποικίας χρέους και για τη σωτηρία του ελληνικού λαού. Αν αυτό δεν αρέσει στους συνεργάτες του κυρίου Μπαλτάκου, που θα προτιμούσαν έναν ΣΥΡΙΖΑ αγοραφοβικό και άρα ουσιαστικά ακίνδυνο, κατανοούμε το πρόβλημά τους, αλλά δεν μπορούμε να τους βοηθήσουμε. Άνθρωπο τον άνθρωπο, θα εξακολουθήσουμε να μοχθούμε για να αποσπάσουμε κάθε πολίτη από το μαύρο μπλοκ, το οποίο ξεκινά από τη μαφία της νύχτας και τους χρυσαβγίτες και φτάνει στους μπλε και πράσινους συνομιλητές τους.

Και κάτι τελευταίο για τη θρασυδειλία ενός έτερου κυρίου, ονόματι Κουβέλης, που αφήνει κι αυτός (αλλά εμμέσως, διότι… δεν είναι λαϊκιστής) υπονοούμενα για φλερτάκια ΣΥΡΙΖΑ-Χ.Α.: Η «παρφουμαρισμένη» επανάληψη της βρωμιάς που αμολάει η Συγγρού δεν θα σώσει τη ΔΗΜΑΡ. Αν είχε τουλάχιστον το θάρρος να ζητήσει έστω μια φορά συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για την ανάσα που πρόσφερε στους μερκελιστές στις πιο κρίσιμες στιγμές, συμμετέχοντας ενθουσιωδώς στην «κυβέρνηση» της αποικίας, θα τον αντιμετωπίζαμε με μεγαλύτερη κατανόηση. Δεν το έκανε ποτέ, και θα μείνει στην ιστορία με το στίγμα ότι κατάντησε Καρατζαφέρης της Αριστεράς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...