27 Μαΐ 2014

Συνεχίζουμε το δύσκολο αγώνα!

Ευχαριστώ ολόψυχα όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που στάθηκαν δίπλα μου, όλους τους φίλους και φίλες που με στήριξαν σε αυτή τη μεγάλη και δύσκολη εκλογική μάχη.
Προεκλογικά λέγαμε ότι μια μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι η πρώτη, απαραίτητη προϋπόθεση για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος. Σε μεγάλο βαθμό, την πλησιάσαμε.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, η ριζοσπαστική Αριστερά, είναι πλέον η πρώτη δύναμη στην Ελλάδα. Αυτή η επιτυχία μας επιφορτίζει με πρόσθετα καθήκοντα και υποχρεώσεις: Πρέπει άμεσα να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες αυτών που μας ψήφισαν, αλλά και να πείσουμε όσους ακόμη δεν έκαναν το βήμα προς το ΣΥΡΙΖΑ.
Το εκλογικό αποτέλεσμα επιβάλλει σοβαρή στάση, μεγαλύτερη σαφήνεια στις δεσμεύσεις μας, μεγαλύτερη τόλμη στην απεύθυνσή μας. Ιδίως όταν, παρά το αποτέλεσμα, το πολιτικό σκηνικό παραμένει μπλοκαρισμένο και το πολιτικό σύστημα προσπαθεί να αναδιαταχθεί χρησιμοποιώντας πολλών ειδών εφεδρείες.
Συγχαρητήρια στις συντρόφισσες και τους συντρόφους που εκλέγονται, και σε όλες και όλους που από κοινού δώσαμε τη μάχη μέσα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο αγώνας είναι δύσκολος, αλλά συνεχίζουμε, όλοι μαζί!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...