28 Ιαν 2015

Δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα των εκλογών γέννησε την ελπίδα ότι ο λαός μας μετά από πέντε χρόνια τροϊκανής εξαθλίωσης έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει την αξιοπρέπεια που του αφαίρεσαν. Οι πολίτες τιμώρησαν με την ψήφο τους το πολιτικό προσωπικό που ευθύνεται για την εθνική ταπείνωση και την ανθρωπιστική κρίση. Έστειλαν μήνυμα καθολικής αλλαγής, ότι προτεραιότητα είναι οι ανάγκες του λαού, της νεολαίας, των εργαζομένων, της χώρας και όχι οι πολιτικές που εφάρμοζαν η διεθνής και η εγχώρια κλεπτοκρατία.
Είναι αναγκαίο να ευχαριστήσουμε τους πολίτες της Αττικής για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν αλλά και για την δύναμη που έδωσαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Τους ευχαριστούμε κυρίως για την ζεστασιά, την αγάπη, την εκτίμηση με την οποία μας αγκάλιασαν όπου κι αν βρεθήκαμε τις μέρες της προεκλογικής δουλειάς. Αξίζουν συγχαρητήρια στις πολλές εκατοντάδες μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ που δούλεψαν με ανιδιοτέλεια και διάθεση για να κερδίσει η ελπίδα τον φόβο. Χωρίς όλους τους παραπάνω ανθρώπους τίποτα από όλα όσα ζούμε σήμερα δεν θα ήταν πραγματικότητα.
Σε προσωπικό επίπεδο, η εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο κόσμος που στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή και βαριά ευθύνη. Δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθούμε, τόσο προσωπικά όσο και συλλογικά, στις προσδοκίες των πολιτών, να υπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα του λαού και της χώρας.
Η επόμενη μέρα των εκλογών είναι αναγκαίο να βρει ενωμένη την κοινωνία μας, ενεργή και συμμέτοχη στις μεγάλες ρήξεις και αλλαγές που απαιτούνται και στην προσπάθεια ανόρθωσης της πατρίδας μας. Όλοι μαζί χρειάζεται να παλέψουμε για να έρθουν καλύτερες μέρες στον τόπο μας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...